Αεροπορικές Μεταφορές

H KRAGIAS SPED είναι διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία ΙΑΤΑ, συνεργάζεται με όλες τις αεροπορικές εταιρείες διεθνώς, και δύναται να οργανώσει την αποστολή των εμπορευμάτων σας σε οποιοδήποτε προορισμό. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

Καθημερινές φορτώσεις από Καστοριά, Σιάτιστα, και όλη τη Βόρεια Ελλάδα στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης χρησιμοποιώντας δικά μας φορτηγά για τη μεταφορά στα αεροδρόμια.

Καθημερινή παραλαβή εμπορευμάτων από τα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης και μεταφορά τους στην Καστοριά και στη Σιάτιστα με δικά μας μέσα.

air freight

  • Έχουμε αναπτύξει δίκτυο αντιπροσώπων/ανταποκριτών στα μεγαλύτερα αεροδρόμια διεθνώς από όπου μπορούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα σας «πόρτα-πόρτα» αλλλά και να αναλάβουμε αντικαταβολές των εμπορευμάτων σας.

  • Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο ώστε να σας παρέχει πάντα την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και να σας κρατάει πάντα ενήμερους σχετικά με την άφιξη και παράδοση των εμπορευμάτων σας.